Ikväll blev det fisk på menyn!
Det blev nämligen torsk med tacosås, nachochips och ost. Mycket gott! Var länge sedan jag åt det också! Senast när jag bodde i Eskilstuna tror jag faktiskt. Jag o Malin brukade äta det :)
Hur som helst.. här kommer receptet :)
600 g fiskfilé
salt
2,5 dl matlagningsgrädde
tacosås
riven ost
nacho chips
Sätt ugnen på 225 grader, tina fisken. Salta fisken. Blanda matlagningsgrädden, tacosås och riven ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över fisken. Tar ca. 20-25 minuter i ugnen. Servera med potatis.
Det blev nämligen torsk med tacosås, nachochips och ost. Mycket gott! Var länge sedan jag åt det också! Senast när jag bodde i Eskilstuna tror jag faktiskt. Jag o Malin brukade äta det :)
Hur som helst.. här kommer receptet :)
600 g fiskfilé
salt
2,5 dl matlagningsgrädde
tacosås
riven ost
nacho chips
Sätt ugnen på 225 grader, tina fisken. Salta fisken. Blanda matlagningsgrädden, tacosås och riven ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över fisken. Tar ca. 20-25 minuter i ugnen. Servera med potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar