söndag 12 december 2010

God efterrätt

Igår gjorde jag en jättegod efterrätt, tyvärr glömde jag att ta kort på den :)

Den bestod av blodapelsin, kiwi, passionsfrukt & äpple. Och så vit choklad. Då delar man frukten i lite mindre bitar, typ som när man ska göra fruktsallad. Lägger dem i en ugnsfast form och river den vita chokladen över frukten.
In i ugnen på 215 grader i ca. 6 minuter, det gäller att vara med så att chokladen inte blir bränd.

Mums! Vart himla gott, inte så himla sött & sliskigt. Precis vad vi behövde efter den starka soppan igår..
Googlade för att hitta någon bra bild på fruktsallad, och hittade då en på banan med choklad i. Så himla gott! :)
Det måste jag göra snart också! Varm frukt/bär är ju så himla gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar